12/6/11

IRELAND 2011- Ross Castle


A uns cinc quilòmetres de Killarney trobem aquest castell, a la riba del Leane Lake. Aquesta ruta es pot realitzar a peu o en bicicleta i, a més, des del castell podem contemplar vistes espectaculars del llac.


Five kilometers from Killarney there is this castle, on the shore of Leane Lake. You can get there by cycling or walking and from the castle you will enjoy stunning views of the lake.


IRELAND 2011- Gap of Dunloe



L'ascens al Gap of Dunloe ens permet endinsar-nos a la part més muntanyosa de l'illa. Es tracta d'un congost que té una succesió de llacs inacabable. Aquests petits estanys suavitzen les formes d'un paisatge molt agreste.

Encara que es pot accedir en cotxe fins a dalt, el més recomanable és deixar el vehicle a l'aparcament de baix i pujar a peu. Durant l'ascens és molt probable trobar-se amb carros de cavalls amb turistes, que han acabat constituint una de les imatges clàssiques d'aquest indret.

A més, aquest paratge ens regala la visió d'uns quants salts d'aigua als seus vessants.

IRELAND 2011-Killarney



Killarney és una població situada al comtat de Kerry i punt de sortida de totes les excursions que tenen com a destinació El Ring of Kerry. Està situada al costat del Killarney National Park.

La seva catedral d'estil Neo-gòtic es troba situada al costat d'una de les portes d'entrada del Parc Natural. El que més sorpren del seu interior és la seva alçada i els acabats amb fusta que té al seu sostre. És una de les visites obligades d'aquesta població.

A més, la ciutat ofereix una animada vida comercial i nocturna. Passejant pels seus carrers es poden contemplar algunes façanes estèticament molt atractives. Quan les botigues tanquen, la majoria al voltant de les sis de la tarda, és el moment d'aturar-se en algun dels seus pubs per continuar gaudint de l'estada.